Dramatiska är:

Katarina

Katarina Wahlberg
När improscenen i New York blev för liten flyttade hon hem till Stockholm för att sno till sig en plats i Dramatiska. Numera driver hon även International Theater Stockholm. Men främst känner du nog till henne som årets köttfärskock 1990! Kontakt: katarinawahlberg@hotmail.com eller 070-815 0877

 

Stina
Stina O´Connell

Frilansande teaterimprovisatör med ena foten i dansen och andra i yogan. Förkärlek till lindy hop, Benny Goodman och lakrits. Arbetar för tillfället som kulturkoordinator i fina lokaler. Vann aldrig något som barn.

 


Tommy Rydling

Tv- och brädspelsnörd med improvisationsteater som fritidsintresse nummer ett. Undervisar på Stockholms Improvisationsteater och pillar med speldesign på DICE, där han nyligen tog hem bucklan i ParaDICE Table Tennis Doubles Tournament 2014 med sin vapendragare Julle.

 

Jenny
Jenny Elfving

Lärare, improvisatör och skapare av den subtila teaterformen mim i mörker. Största bragd är silvermedalj för Rekordgäddan 1988. Hittas för tillfället lättast på Boulevardteaterns teaterskola eller på burleskig bar med en eller flera av Dramatiskas medlemmar.

 

Ola
Ola Aurell
Improvisatör och sjungande komiker uppvuxen i Tollereds mylla som förutom i Dramatiskas produktioner även figurerar på scener som Visfestivalen i Västervik, Raw Comedy i kanal 5 och i humorprogram i P3.

 

Anna
Anna Harvard
Illustratör, improvisatör och obotlig nostalgiker som trivs ypperligt med att grotta ner sig i dåtida teater och filmgenrer. Har inte vunnit några mattävlingar men varit yngste deltagaren på Liljevalchs vårsalong två gånger.

 


Olof Tyche
Olof har ett stort intresse för film, dramatik och har spelat teater i olika sammanhang sedan barndomen. Han fastnade direkt för improvisationens möjligheter för cirka 10 år sedan. Som logoped har han varit drivande i att kollegornas röster ska bära och att talet ska artikuleras på scenen. Kontakt: otyche@hotmail.com